Blogolj

Blogolj

Miért blogolj?

   Egy történetet fogok elmesélni egy kisfiúról, aki szófogadó volt a szüleinek, és szorgalmas a tanulásban mégse volt boldog. Nyílas Misihez hasonlóan neki is azt tanították, hogy légy jó mindhalálig, de pont azok részéről érték a legnagyobb igazságtalanságok, akik erre tanították. A szülei mindig számon kérték a leckét, és ha nem készítette el, jól leszidták, de segíteni neki a lecke megírásában már nem volt idejük. Soha nem mehetett sehova se otthonról, holott a szülei sose voltak otthon, nekik megengedett volt, hogy oda menjenek, ahova akarnak. És ha egy kis szabad ideje volt, és játszodott, akkor este mindig azért szidódott meg, hogy miért nem segít a házi munkákban.
   Fiatal kora ellenére sokszor érezte azt, hogy ökölbe szorul a keze, és élete legnagyobb harcát azzal vívta, hogy az összezárt újjak, újra szétengedjenek anélkül, hogy bármi is történne. Nagyon nehéz dolog volt megtenni!
   De egy napon regisztrált egy blogoldalra, és elkezdett blogot írni. Saját érzéseit szőtte bele egy történetbe, amely egy iskolás fiúról szólt, aki bár kocka volt, mégis kigúnyolták. Tipikus történetnek indult, amelyben a történet főhősnőjét az előtte levő padban ülő lányról formázta meg. Oly jól sikerült a karakterjellemzés, hogy a lány magára ismert benne. Előbb csak titokba olvasgatta a blog történetét, minden nap kiváncsi volt, hogy mit ír róla a srác. Majd egyszer közeledni kezdett a fiúhoz, bevallotta, hogy olvassa a blogot. Ettől a perctől kezdve ketten írták a történeteket, és csak ők ketten tudják, hogy mi igaz belőle, és mi a kitalált rész. Nem érdekli őket már a felnőttek világa, megtalálták saját világukat, és boldogak benne.
    Lehet, hogy ez a történet rólam szól, de az is lehet, hogy pont te rólad, egyszer egy lány azt mondta nekem, hogy sose lehet tudni a kis dolgokat. Ezért blogolj! :)

Miért a Blogolj?

   Ez az oldal azért jött létre, hogy segítsen megtanítani blogolni. Időről-időre jellennek meg majd cikkek a helyes blogolási szokásokról, illetve verseny formájában ti is beküldhetitek saját cikkeiteket, és a legjobb gondolatokat tartalmazó cikkeket közzétesszük.
   Továbbá a Blogolj oldal leveszi azt a terhet a válladról, hogy ha van egy blogod, és látogatókat akarsz, akkor reggeltől estig különböző módon kelljen reklámozd azt. Ugyanígy ha valaki keres egy érdekes olvasnivalót, nem kell megkérjen egy csomó bloggert, hogy ki tud egy neki való blogot ajánlani, hanem egyszerűen nálunk kezd el böngészni.