Gyakori kérdések

Mi tehát a www.blogolj.eu?

A www.blogolj.eu egy olyan oldal, amely segítségével bemutathatod a saját blogodat. A klasszikus bloggyűjtő oldalakkal ellentétben, itt nem egy leírást találnak a blogodról, hanem a cikkeid kezdő részét. Így ha valakinek tetszik az, ami és ahogyan írsz, akkor tovább olvashat a saját oldaladon a blogodra mutató linkre kattintva.

Ki küldhet be blogot?

Blogot akárki küldhet be, ha az megfelel a szabályzatnak. Mi pedig igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elfogadni azt.

Milyen gyakran jelennek meg a cikkeim a www.blogolj.eu oldalán?

Amint közzéteszel egy bejegyzést, a www.blogolj.eu fél órán belül megjeleníti. Ennek egyetlen előfeltétele, hogy időközben valaki meg kell látogassa valamelyik cikked az oldalunkon. Így amíg az olvasó téged olvas, addig a rendszer új cikkeket keres nálad.

Hogyan rakhatom ki a www.blogolj.eu oldalt a saját blogomba?

Bannercseréhez válogatni lehet a bannereink közt. Bannereink megtekinthetőek ide kattintva.

Nem én küldtem be a blogom, mégis megjelent, hogyan?

A www.blogolj.eu nem kér előzetes regisztrációt a blogok beküldéséhez. Így az is megtörténhet, hogy egy barátod, olvasód küldte be a blogod hozzánk kedvességből.

Miért jelenik meg, hogy a blogom inaktív?

Amennyiben megtiltod nekünk, hogy olvashassuk az Rss csatornádat, vagy ha blogodat publikus elérhetőségből átváltod meghívásos rendszerre, akkor nem tudja bárki olvasni azt, és ezért mi is kikapcsoljuk annak láthatóságát.

Mi a teendő, ha nem szeretném, hogy megjelenjen a blogom a www.blogolj.eu oldalon?

Ki kell tölteni az ehhez készült űrlapot, és kérésed máris megérkezett hozzánk. Megfelelő indoklás esetén azonnal eltávolítjuk.

Kérdésem van, hol tudom feltenni?

A Kapcsolatok menüben számos elérési lehetőséget adtunk meg. Szeretettel várjuk a kérdésed.

Mit jelentenek a ❤/♡ jelek?

Ezek azt jelentik, hogy az olvasók közül többen is pozítivan értékelték az adott blogot, és ezáltal ajánlják másoknak is. Értékelni minden blogot a megjelenő cikkei mellett lehet a jobb oldali részen.

Mire használható a blogkereső?

A kereső segítségével blogokat kereshetsz cím, leírás, bejegyzés címe, műfaj, szereplők alapján. Ez a kereső egy saját fejlesztésünk, amennyiben szeretnéd, hogy a blogod egy adott kulcsszóra megjelenjen, akkor kérlek írd meg nekünk.

Mennyi időbe telt létrehozni az oldalt?

Ez az oldal egy szabadidős tevékenység. A megjelenése előtt 3 hónapi munkába került, és 2015 Novemberében jelent meg. Azóta is folyamatosan fejlesztjük figyelembe véve igényeiteket, ötleteiteket, tanácsaitokat