Szabályzat

Közös célunk, hogy egy szép, tiszta, érdekes oldalt hozzunk létre, ehhez pedig elengedhetetlen pár alapszabály lefektetése. Megpróbáljuk nem hosszasan tálalni őket, és éppen ezért kérünk mindenkit, hogy olvassa el figyelmesen mielőtt beküldené saját blogját.

A beküldött blogra vonatkozó szabályok

  1. Csak azokat a blogokat fogadjuk el, amelyeket fiatalok írnak kizárólag magyar nyelven. Az oldal célja a fiatalok segítése, hogy aki szeret, az tudjon az írásra koncentrálni, és ne olvasócsalogatással kelljen töltse a mindennapjait.
  2. Kérjük a blog RSS linkjét beküldeni. Amennyiben nem tudná valaki a saját blogjának RSS elérhetőségét, kérjük kérdezze meg a bloggertársaitól, blogszolgáltatójától.
  3. Az előző pont következménye, hogy mindenki maga határozza meg, hogy milyen adatokat kaphatunk meg az oldaláról, így azon adatokat mi szabadon használhatjuk. Tehát a döntés a tiétek, mi pedig elfogadjuk. Az általatok küldött cikkek szövegének egy részét elmentjük, a képeket viszont az eredeti oldalról töltjük be forrásmegjelőléssel.
  4. Minden blog egyetlen kategóriába tartozhat. Nem tartalmazhat +18-as tartalmat (pornógráf tartalmat), illetve obszcén, nyomdafestéket nem tűrő, politikával kapcsolatos szövegeket. Amennyiben egy blog megsérti ezen szabályt, automatikusan letiltjuk az oldalunkról. Ha az oldal tulajdonosa nem ért egyet a döntésünkkel levélben kérheti az oldal újbóli felvevését.
  5. Csak azon blogokat fogadjuk el, amelyekben minimum 3 cikk található, az oldal szép, és rendezett. Minden oldal csak moderálás után kerül elfogadásra.
  6. A cikkekhez csatolt képi elemek külön elbírálásra kerülnek, így ha valaki túl sokszor használja ugyanazt a képet, vagy annak tartalma sérti irányelveinket, akkor az illető cikk/cikkek képi megjelenítést nem fognak tartalmazni az oldalunkon.
  7. Wattpad felületen írt blogokat nem tudunk elfogadni mindaddig, amíg a szolgáltatás nem teszi lehetővé az Rss alapú követést.

Egyébb szabályok

  1. Az oldalunkon megjelent tartalom a bloggerek tulajdona, felelősséget nem vállalunk. Amennyiben kifogásolható tartalmat talál az oldalunkon, kérjük jelezze számunkra a Problémás blog jelentése pontra kattintva.
  2. A blog beküldésével, annak tulajdonosa tudomásul veszi, és elfogadja a szabályzatot.
  3. Fenntartjuk a szabályok megváltoztatásának jogát.

Jó blogolást mindenkinek!